Selecteer een pagina
[et_pb_cpt_featured_image2 image_size=”et-pb-post-main-image-fullwidth” animation=”off” _builder_version=”3.14″][/et_pb_cpt_featured_image2][et_pb_cpt_title title=”off” meta=”on” author=”off” date=”on” date_format=”j F Y” categories=”off” comments=”off” _builder_version=”3.15″][/et_pb_cpt_title][et_pb_cpt_text excerpt_only=”off” show_read_more=”off” max_width=”100%” _builder_version=”3.14″ buttons_font_size_tablet=”51″ buttons_line_height_tablet=”2″][/et_pb_cpt_text]

PrivacyZone Blog

Microsoft ook getroffen door cyberaanval op Amerikaanse overheid

Microsoft ook getroffen door cyberaanval op Amerikaanse overheid

Microsoft blijkt ook slachtoffer te zijn geworden van de grote cyberaanval op diverse Amerikaanse overheidsinstanties. De aanvallen lijken aan elkaar gelinkt, vanwege kwetsbaarheden in de netwerksoftware van het bedrijf SolarWinds, die door zowel overheidsinstanties als Microsoft wordt gebruikt.

Pas op met social media extensies voor Google Chrome en Microsoft Edge

Pas op met social media extensies voor Google Chrome en Microsoft Edge

Avast, een ontwikkelaar van antivirussoftware, heeft maar liefst 28 extensies voor Google Chrome en Microsoft Edge ontdekt waar malware in zit. Deze malware is in staat om persoonlijke data te stelen én om je internetverkeer naar malafide adverteerders en phishingwebsites te sturen.