Selecteer een pagina
[et_pb_cpt_featured_image2 image_size=”et-pb-post-main-image-fullwidth” animation=”off” _builder_version=”3.14″][/et_pb_cpt_featured_image2][et_pb_cpt_title title=”off” meta=”on” author=”off” date=”on” date_format=”j F Y” categories=”off” comments=”off” _builder_version=”3.15″][/et_pb_cpt_title][et_pb_cpt_text excerpt_only=”off” show_read_more=”off” max_width=”100%” _builder_version=”3.14″ buttons_font_size_tablet=”51″ buttons_line_height_tablet=”2″][/et_pb_cpt_text]

PrivacyZone Blog

Netwerk RTL Nederland aangevallen door hackers

Netwerk RTL Nederland aangevallen door hackers

RTL Nederland kampt met een mogelijke ransomware-aanval, meldt de eigen cybercrimejournist Daniel van der Laan. Het mediabedrijf heeft cybersecuritybedrijf Fox-IT ingeschakeld om de digitale aanval tegen te gaan. 

Russen beïnvloeden zich via cyberaanvallen in Duitse verkiezingen

Russen beïnvloeden zich via cyberaanvallen in Duitse verkiezingen

Duitsland beschuldigt Rusland van inmenging bij de Duitse Bondsdagverkiezingen, schrijft AP maandag. Een hackergroep zou “cyberaanvallen en misinformatie- en beïnvloedingscampagnes” hebben uitgevoerd in opdracht van de Russische regering, zegt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Whatsapp leest zelfs versleutelde berichten mee

Whatsapp leest zelfs versleutelde berichten mee

Ondanks end-to-endencryptie en de bewering van ceo Marc Zuckerberg dat Whatsapp de berichten van gebruikers niet kan meelezen, blijkt uit onderzoek van de non-profit nieuwsdesk “Pro Publica” dat de privacyrechten van gebruikers in de praktijk toch geschonden worden.