Selecteer een pagina

PrivacyZone heeft woensdagavond 2 mei in Brouwhotel Parkzicht in Veendam een Privacy College over de nieuwe privacywet AVG / GPDR gegeven aan 54 klanten en genodigden van MOG ICT BV.

Indien u bij het MOG ICT PrivacyZone Privacy College aanwezig geweest bent zijn we benieuwd naar uw mening over onze presentatie. Wij staan open voor opbouwende kritiek en tips.

Indien u vragen of verzoeken hebt kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Via telefoon: 06-31-995740. Of via e-mail: info@privacyzone.nl.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de actuele ontwikkelingen rond privacywetgeving, privacy nieuws, privacy jurisprudentie en interessante tips kunt u zich onder dit artikel ook aanmelden voor de gratis nieuwsbrief van PrivacyZone.

Alvast bedankt voor uw reactie onder deze pagina.

U kunt de slides die gebruikt zijn bij het MOG ICT Privacy College terugzien via de website SlideShare.

 


Wees de eerste die dit bericht deelt

Aanmelden PrivacyZone Nieuwsbrief

Met een gratis abonnement op de PrivacyZone Nieuwsbrief voldoet u aan een van de eisen van de Europese privacywet GDPR / AVG. Wij houden u wekelijks op de hoogte met nieuws, jurisprudentie en advies. U wordt geacht deze ontwikkelingen actief te volgen en indien noodzakelijk gepaste maatregelen te treffen.

Bedankt voor uw aanmelding voor de PrivacyZone Nieuwsbrief.